Contact Terug

AOC Energie Lagere tarieven, door slimme inkoop
Hoeveel energie gebruikt u? Kan dat minder, kan het anders worden gespreid, AOC Energie helpt u op weg. Hoeveel betaalt u voor de energie bij u huidige energie leverancier? Kan dat niet goedkoper, of zijn er geen betere voorwaarden mogelijk? AOC Energie kan u adviseren. Wat en wie is AOC Energie eigenlijk? En wat doen ze dan?
Gas

Meten is weten
Moet het object nog gebouwd worden of ontbreken eenvoudigweg de juiste meetwaarden dan benaderen wij uw toekomstige energiebehoefte met behulp van een rekenmodel.
In alle andere gevallen analyseren wij samen met u uw energiebehoefte en de mogelijke besparingen.

Besparen en zo min mogelijk betalen
Allereerst brengen wij de mogelijkheden in beeld om energie te sparen.
Daarna gaan wij aan de slag om er voor te zorgen dat u voor uw uiteindelijke energiebehoefte op korte en lange termijn zo min mogelijk hoeft te betalen.

Energieplan
Heeft u een verbruik van meer dan 25.000 m3 aardgas of meer dan 50.000 kilowatturen elektriciteit, dan bent u volgens de algemene maatregelen van bestuur (amvb) wettelijk verplicht een energieplan te maken. Maakt u van onze diensten gebruik dan snijdt het mes aan twee kanten. Wij brengen uw energiebehoefte in kaart en produceren eveneens het vereiste energieplan.

Verbruik minder dan 25.000 m3 aardgas of minder dan 50.000 kilowatturen
Ligt uw verbruik onder bovengenoemde waarden dan kunnen wij weinig voor u doen.
Een algemeen gesprek een rondje door uw pand of bedrijf een aantal zinvolle aanwijzingen en veel verder komen we vaak niet. Doen we dat wel dan wegen de kosten in negen van tien gevallen niet op tegen de opbrengsten. Wilt u desondanks toch een afspraak voor een Schappelijk Consultancy Inventarisatie Tarief (SCIT), u mag het zeggen, dan kunt u terecht op onze 'afspraak pagina'. U kunt daar uiteraard ook terecht als u niet weet hoeveel energie u gebruikt.

Verbruik meer dan 25.000 m3 aardgas of meer dan 50.000 kilowatturen
Ligt uw verbruik boven 25.000 m3 aardgas of boven 50.000 kilowatturen elektriciteit, dan kunt u op onze 'afspraak pagina' terecht voor een No Cure No Pay (NCNP) afspraak. Onze kosten zijn altijd minder dan 25% van de bij u bereikte besparing.